Gyptian - Hold YouMåste tipsa om denna goa låt..(det vill säga om man har en bra bas) Spelade sönder denna när jag låg vid poolen på Cypern i somras. Sjukt bra. Ta er 3 minuter och lyssna!

#me #Outfit #White top # dark Blue # ShortsPh. Dagens Outfit

I want this for the rest of my life, i'm all yoursHejsan! Först måste jag bara be om ursäkt för den dåliga uppdateringen. Ska bättra mig när jag kommer hem. ;) Jag hoppas ni mår bra, för det gör jag.. har aldrig mått bättre än nu. Lätt att räkna ut varför? Iallafall så ska jag packa färdigt nu eftersom vi åker vid 1 för att hämta upp väldens bästa kille i Uddevalla, därmed hoppa in i duschen + fixa mig. Sen tar det några timmar att åka till Daftö. Men stället är tydligen 5 stjärnigt. Sen börjar vi väls känna oss som hemma och checkar in på stället. Alexander ska också få sin present idag och han är fett nyfiken, bara och hoppas att allt blir lyckat. Ha en bra helg så hörs vi när jag kommer hem om inte innan. ;)

Pink hair

image description

image description

Frågor med svar


Ellen om UR GARDEROBEN - döskalletröjan:
Om du vart tvungen att byta plats/kropp med annan person resten av ditt liv, vem skulle de då va? kram
Denna kommentar är inte godkänd. IP: 73.050 34.121
03 Juni, 21:06

SVAR: Alexander Jansson Helt utan tvekan faktiskt. Kanske låter konstigt men jag skulle faktiskt inte kunna leva utan hans kärlek och om han är i min kropp haha så finns allt fortfarannde kvar! did u understand? ;)
Isa om Fresh nail's:
Hej, har några frågor! 
- använder du löshår?
-använder du lösögonfransar? 
- hur får du din hy så fin? 
- plattar du håret varje dag?
- vad använder du för smink varje dag? 
- hur får du ditt hår så välvårdat?
- har du linser? 
- hur lång är du? 
- vad gillar du för märke på skor/ kläder?
IP: 94.191.147.108
28 Maj, 20


SVAR: 

1. Nej har aldrig gjort det faktiskt. :D

2. Händer ibland :)

3. Gör inget speciellt egentligen, har alltid haft en väldigt bra hud hygien som jag är gryymt tacksam över ;) annars så är det ju att använda ansiktssalva, ansiktsmasker och sådant kan man ju inte få nog utav.

4. Nope, Har naturligt platt hår. Dock om jag ska på fest eller liknande brukar jag platta eller locka håret för att isånnafall få spik rakt hår.

5. Just nu.. inget! föredrar att känna mig naturlig på sommaren men vanligtvis när jag väl vill göra mig iordning ordentligt använder jag foundation, rouge, mascara, målar mina ögonbryn, eyeliner och det var de. 

6. Tvättar det regelbundet och använder rätt hårprodukter för mitt hår, därmed hårinpackningar men mitt hår är samma som min hud alltid väldigt välvårdat enligt mig,

7. Nej, Som sagt föredrar naturligt. Fast kanske vore kul att testa haha ?

8. Hm.. jadu svår fråga.. runt 160 ? bara gissning. hihi

9. Skor: Converse, jeffrey campbell 
Kläder: Inget speciellt märke faktiskt.. om tröjan är snygg då köper jag den. 

Kram!!